Swebrick

För dig som hittat tillbaka till LEGO®. En mötesplats för vuxna entusiaster.
Huvudmeny

Bli medlem i Swebrick/Förnya medlemsskap.

Startat av Nextuz, 17 december 2010 kl. 11:58

Föregående ämne - Nästa ämne

Nextuz

Du som är användare på forumet har även möjlighet att bli medlem i föreningen Swebrick och stötta föreningen och forumet aktivt.
Bli en del av den härliga stämningen, ta hjälp av den kompetenta och kreativa hjälp som erbjuds och bjud generöst på dina egna tips! Haka på inspirerande tävlingar och "Community builds" och utvecklas som byggare. Du som är vuxen och gillar att bygga med LEGO, bli medlem och ta del av Swebricks föreningsliv!

Vid medlemskap får du tillgång till vår VIP-area i forumet, du får delta i vissa aktiviteter som är riktade till bara föreningsmedlemmar.
Nya medlemmar får även 2 stycken 1x8 bricks, varav den ena är tryckt med föreningens logga och den andra är graverad med forumnamnet. Till detta kommer även en magnet, och tanken är att det ska användas som namnskylt vid träffar och aktiviteter.

Alla medlemmar kommer även att få en fysisk upplaga av Swebricks egna tidning gratis i samband med varje tryckning. Detta är möjligt för medlemmarna att välja bort.

Du kan bli medlem i föreningen från det du fyllt 18 år.

Avgiften gäller för medlemskap ett kalenderår, från 1 januari till och med 31 december. Betalas medlemskapet exempelvis i maj så gäller det från maj till 31 december. Betalas avgiften i november eller december så gäller avgiften året ut och hela året därefter.

För att vara medlem i Swebrick skall du lämna uppgifter om dig själv.
De uppgifter vi samlar in, lagrar och behandlar är namn, födelseår , adress, e-postadress och telefonnummer.
Swebrick samlar uppgifterna i ett dataregister och följer personuppgiftslagen (se nedan).
Swebrick ger sig rätten att lämna ut uppgifter till tredje part där det krävs adressuppgifter vid exempelvis en beställning av varor som gjorts genom Swebrick. (Ett exempel är LUGbulk-programmet via LEGO.)
Swebrick förbinder sig att inte lämna ut uppgifter om medlem till tredje part, där tredje part har för avsikt att skicka reklam eller liknande erbjudanden till Swebrickmedlem.

Du har enligt GDPR rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftlig undertecknad ansökan ställd till Swebrick, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att enligt GDPR begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig. Begäran om registerutdrag och ändring av uppgifter kan också skickas per e-post, förutsatt att begäran skickas från den adress som vi har registrerad för dig.

Vill du som medlem ha information från föreningen via nyhetsbrev måste du själv kryssa i rutan "underrättelser" på din medlemsprofil.


Swebrick
c/o Andreas Engelmartin
Bellevuevägen 11
374 33  KARLSHAMN
info@swebrick.se

Genom att betala in din medlemsavgift samtycker du till att Swebrick behandlar personuppgifter om dig i enlighet med ovanstående.

200kr/år (fastställt för 2023) betalas in till konto:
Tjörns Sparbank (Swedbank) clearingnummer 8356-8  kontonummer: 74 646 640-8


Vissa banker kräver en 0 mellan clearing och kontonummer (tex SEB): 835680746466408

Du kan också betala med SWISH till nummer 123 018 0182 som är föreningens nummer.

Märk betalningen (meddelande till mottagaren) ENDAST med ditt användarnamn, dvs ditt "nick", på Swebrick.

Du behöver också fylla i fullständiga uppgifter i din forumprofil.
Länk till forumprofilen för medlemsuppgifter

(Vid förnyat medlemskap anger du endast ditt nick vid inbetalning. Personuppgifterna behöver inte matas in på nytt.)


Medlemslistan skapas efter den ordning som betalningar inkommer. När betalningen är mottagen kommer du snarast att uppgraderas till betalande medlem i forumet. Detta kan ta uppåt en vecka om våra funktionärer är särskilt upptagna. Du ser att du uppgraderats genom att det dyker upp en extra del i forumet och att du får en bild av en grön 2x2 brick och texten "betalande medlem" under ditt användarnamn.

Vid problem eller funderingar, PM:a andreas E eller maila på info@swebrick.se

LEGO® is a trademark of the LEGO Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse this site.