Forum > Allmänt LEGO

Aktuella och kommande LEGO-utställningar

(1/7) > >>

Majkel:
Avesta

1210bricks på Avesta bibliotek 9 jan-17feb 2016

Halmstad

Swebricks stora event 2016. Öppet för allmänheten 27-28 februari 2016
http://www.swebrick.se/index.php?topic=8529.0

Skåne


* På Eslövs leksaksmuseum finns en stor samling officiella set
*
*
Gotland

*
*
Gävle


* Järnvägsmuseet i Gävle har en Legoutställning. En ganska avlång historia, närmare 17 meter lång. http://www.trafikverket.se/Museer/Sveriges-Jarnvagsmuseum-Gavle/Se--gora/Tillfalliga-utstallningar/
*
Norrköping

* På Arbetets museum (plan 4, som för det mesta är stängt på helger) står en modell av huset ("strykjärnet") som inhyser museet, byggt av vår medlem Stegu
*
Markaryd


*
Skellefteå


* På Kåge hamncafé (en mil norr om Skellefteå, längs E4:an) finns det utställt landskap med bl.a. Pirates (blandat äldre och nyare set), Atlantis, Western och Star Wars.
* Inne i Skellefteå finns en året runt-utställningen på HB Adventure, där de flesta temana finns representerade, samt en del MOC:s av Swebrickare.
Stockholm

* På Åhléns i city står en modell av just Åhlénshuset, ett community build av swebricks medlemmar, http://www.swebrick.se/index.php?topic=6753.0
Uppsala

*
Vadstena


* Leksaksmuseet har lite gammalt lego
*
Örebro

* I Klossbutiken kan man beskåda diverse moc´s.
*

Majkel:
Nu i semestertider har jag märkt att jag saknar en samlad bild av vad man kan beskåda var, det vore ju kul om man enkelt kunde leta upp aktuella utställningar när man far kors och tvärs genom landet.

Hjälp till att tipsa om stort som smått som finns till allmän beskådan! Glöm inte att ange eventuella tidsbegränsningar, det vore ju trist om man missar en utställning med någon dag.

stej123:
På Kåge hamncafé (en mil norr om Skellefteå, längs E4:an) finns det utställt landskap med bl.a. Pirates (blandat äldre och nyare set), Atlantis, Western och Star Wars. Inne i Skellefteå finns ju dessutom året runt-utställningen på HB Adventure, där de flesta temana finns representerade, samt en del MOC:s av Swebrickare.

boba johan:
På Eslövs leksaksmuseum finns en stor samling officiella set

Skafte:
Bra tänkt! Jag tog mig friheten att ändra lite i förstaposten vad gäller Gotland.  :)

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

Gå till fullversion