Forum > Officiella set

Vad byggde du idag - officiella set

<< < (442/448) > >>

Stigge72:
Jag och frugan träffade en bekant (osäker på om hen är med här, men minns att jag tipsat för länge sedan) på väg hem med bussen förra veckan. Vår bekanta berättade att hen byggt skrivmaskinen, och berättade om den i mycket positiva ord, så jag fick iväg en order till Webhallen, och kunde hämta en tämligen stor låda från posten i början av veckan. Hittills har jag byggt 3 påsar* på lika många kvällar.

Hittills är varje påse ganska repetitiv. Första påsen: "bygg 9 sådan här armar, och sedan 9 sådana här...", andra påsen: Bygg en vägg och sätt i några axlar, och sätt dit alla armar du byggde av förra påsen, tredje påsen: Bygg en skreldus tangenter och sätt på armarna.

* I vissa fall finns mer än en påse med samma nummer.

Jesperrydhog:
Här har vi då Lego setet som jag hade på nr 17. Nr 17 låg på  Lego Friends set41390 (Brickset) med Roxy och Andrea.

olof_the_viking:
Plockade ihop 8865 denna vecka. Första set jag byggt på ett tag.8865 (Brickset)
Väldigt annorlunda än de moderna bitarna. 4459 är verkligen jobbiga!

Eriol:
Har ju tydligen släppts ytterligare en LEGO-AT-AT. Jag byggde ihop originalet från 1986 i stället: 6940 (Brickset) Hade tur, det saknades inga av de dyra delarna.  :) Det enda jag inte kunde hitta var en cone och en dish i trans-red som jag tror till och med är i produktion fortfarande.

danielbrrssn:
Har i dagarna byggt upp större delen av 7666 (Brickset) även om jag saknar några väsentliga bitar. Men tyckte det var dags nu ändå eftersom det har varit premiär för en dröm, 75313 (Brickset).

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

[*] Föregående sida

Gå till fullversion