Swebrick

Öppet forum => Officiella set => Ämnet startat av: Mirandir skrivet 05 september 2009 kl. 20:50

Titel: 6754 Family Home
Skrivet av: Mirandir skrivet 05 september 2009 kl. 20:50
Nu på LEGOBLOGGEN (http://blogg.aftonbladet.se/legobloggen/2009/09/family-home).
Titel: SV: 6754 Family Home
Skrivet av: Tommy_la skrivet 05 september 2009 kl. 22:36
Haha!  :D

Jag köpte settet igår och satt precis och funderade över vad jag skulle skriva i en recension, för hade bestämt mig för att recensera settet här på forumet. Det känns lite onödigt nu, eftersom vi är rörande överens om i princip allt. :)

Jag köpte min ask på City Gross i Mantorp för 599kr och orsaken till att jag gått och väntat på den här asken stavas beiga bitar. Man får 226 beiga klossar med det här sättet, vilket t.ex. kan jämföras med de 115 gula i strandhuset. De 97 röda takbitarna hade jag gärna fått i någon annan färg däremot.

En kul detalj som du bara nämde i förbigående är annars skjutdörren. Jag tycker det är lite märkligt att lego envisas med att ha en supertråkig baksida på de här husen. (Har väl varit så på alla?) Att sätta dit ett fönster på baksidan torde väl leda till en obetydlig kostnadsstegring och skulle klart höja husets totalintryck. Sen tycker jag väl också det är lite smått motsägelsefullt att alla husen har avtagbart tak, men inget möblemang.

För övrigt är det väl creatorhus nummer 5. Det har varit 2 vita, 2 beiga och 1 gult. Innehållet liknande varandra mycket i de bägge vita, så lätt att glömma bort det ena.