Swebrick

För dig som hittat tillbaka till LEGO®. En mötesplats för vuxna entusiaster.
Huvudmeny

6754 Family Home

Startat av Mirandir, 05 september 2009 kl. 20:50

Föregående ämne - Nästa ämne

Tommy_la

Haha!  :D

Jag köpte settet igår och satt precis och funderade över vad jag skulle skriva i en recension, för hade bestämt mig för att recensera settet här på forumet. Det känns lite onödigt nu, eftersom vi är rörande överens om i princip allt. :)

Jag köpte min ask på City Gross i Mantorp för 599kr och orsaken till att jag gått och väntat på den här asken stavas beiga bitar. Man får 226 beiga klossar med det här sättet, vilket t.ex. kan jämföras med de 115 gula i strandhuset. De 97 röda takbitarna hade jag gärna fått i någon annan färg däremot.

En kul detalj som du bara nämde i förbigående är annars skjutdörren. Jag tycker det är lite märkligt att lego envisas med att ha en supertråkig baksida på de här husen. (Har väl varit så på alla?) Att sätta dit ett fönster på baksidan torde väl leda till en obetydlig kostnadsstegring och skulle klart höja husets totalintryck. Sen tycker jag väl också det är lite smått motsägelsefullt att alla husen har avtagbart tak, men inget möblemang.

För övrigt är det väl creatorhus nummer 5. Det har varit 2 vita, 2 beiga och 1 gult. Innehållet liknande varandra mycket i de bägge vita, så lätt att glömma bort det ena.
Min bricklinkbutik "Tommy's Store":
http://www.bricklink.com/store.asp?p=tommy_la

LEGO® is a trademark of the LEGO Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse this site.